In dit onderzoek ontwikkel je een verbetering en onderbouwde validatie, van een specifiek verwerkingsproces op het gebeid van allergenen, pathogenen en toxines binnen het kwaliteitssysteem bij Smits Zevenhuizen
Deze afstudeeropdracht is gericht op de optimalisatie van ons unieke uitpakproces voor restromen verpakte levensmiddelen. We beogen een nog beter hergebruik van deze waardevolle grondstoffen.
Samen met je collega's op de technische afdeling ontwikkel je (nieuwe) installaties ten behoeve van de diervoerproductie en kaasverwerking. Je voert ook reparaties uit aan de bestaande machines/installaties.
Samen met onze logistieke collega's, chauffeurs en planner werk je op onze expeditie en buitenterrein. Van hen leer je de kneepjes van het vak! Kom een bakkie doen en dan zie je meer!
Deze afstudeeropdracht is gericht op een optimalisatie in een kaasverwerkingsproces. Je doet onderzoek naar (een deel van) de kaasveredelingslijn en ontdekt waar de optimalisatiemogelijkheden liggen.
Met deze opdracht observeer en analyseer je hoe de werkzaamheden op de werkvloer zijn georganiseerd. Je brengt knelpunten in kaart en ontwikkelt een onderbouwd verbeterplan.