Privacy Tekst en bestanden

Privacyverklaring

Klik hier voor de download versie

Het onderstaande privacy statement is van toepassing op alle sitebezoeken, transacties en overeenkomsten met Smits Zevenhuizen B.V. (KvK nummer: 28073616), Zuidelijke Dwarsweg 17, 
2761 JN te Zevenhuizen (www.werkenbijsmits.nl). 

Grondslag verwerking persoonsgegevens

Smits Zevenhuizen B.V. verwerkt uw gewone persoonsgegevens naar de wettelijke grondslagen van de AVG- wet. Op basis van deze wet, kunnen wij een beroep doen op (één van de) onderstaande grondslagen 

  • Toestemming van de betrokken persoon (nieuwsbrieven, overeenkomsten)
  • Noodzaak voor het uitvoeren van een overeenkomst
  • Noodzakelijk voor het nakomen van onze wettelijke verplichtingen
  • Behartigen gerechtvaardigde belangen (verwerking overeenkomst /personeelsadministratie)

Doeleinden van verwerking

Smits Zevenhuizen B.V. verwerkt uw persoonsgegevens voor:

  • de uitvoering van overeenkomsten, transacties en diensten
  • relatiebeheer
  • nieuwsbrieven
  • product- en dienstontwikkeling
  • administratieve handelingen
  • het bepalen van strategie en beleid
  • personeelsadministratie
  • sollicitatieprocedure
  • aanbiedingen

Smits Zevenhuizen B.V. verwerkt persoonsgegevens die nodig zijn om de overeenkomst te kunnen nakomen. Deze gegevens zijn verzameld op een overeenkomst of heeft u al met een eerdere overeenkomst doorgegeven. We gaan een orderbevestiging sturen, een factuur en indien nodig een herinnering of aanmaning. Met het geven van een opdracht geeft u tevens toestemming om de door u verstrekte persoonsgegevens te gebruiken voor administratieve verwerking. Zonder deze verwerking kunnen wij u niet van dienst zijn.
Iedereen kan zich voor onze nieuwsbrief opgeven, we sturen u dan regelmatig nieuws per mail. Deze brieven bevatten onzichtbare codes, waarmee wij kunnen volgen hoeveel mensen onze nieuwsbrief lezen en op welke onderwerpen er doorgeklikt wordt. 
We registreren niets op naam, we gebruiken alleen algemene informatie om onze nieuwsbrief te kunnen verbeteren. De nieuwsbrief kunt u ook gemakkelijk weer afmelden, via een link onderaan de nieuwsbrief.
Bij het bezoeken van onze website zullen zonder uw toestemming geen persoonsgegevens door ons worden verzameld. Wij registreren wel gegevens die geen persoonlijke informatie bevatten. Dit om inzicht te krijgen in de wijze waarop onze website wordt gebruikt (cookies).

Verstrekken van persoonsgegevens

Smits Zevenhuizen B.V. heeft uw gegevens nodig om de administratie te voeren, om contact met u op te nemen om onze plichten voortvloeiend uit de gemaakte overeenkomsten te kunnen nakomen en om correspondentiegegevens op te slaan.
Indien u geen gegevens zou verstrekken, kunnen wij ons werk niet doen en kunnen wij u niet van dienst zijn. Hierdoor is het verstrekken van persoonsgegevens een voorwaarde bij het aangaan van een overeenkomst met ons.
Daarnaast gebruiken wij uw gegevens om contact op te nemen met u om uw opdracht/reservering te bespreken, waar u wellicht prijs op zou kunnen stellen; tevredenheid, aanpassing, aanbiedingen (tenzij u aangegeven heeft dat u geen aanbiedingen e.d. wenst te ontvangen). 

Ontvangers van persoonsgegevens

Smits Zevenhuizen B.V. verwerkt uw gegevens in een database, dit systeem gebruiken wij alleen voor de verwerking en ontwikkeling van onze producten en diensten. Onze database is goed beveiligd volgens Europese normen.
Een beperkt deel van persoonsgegevens zullen verstrekt worden aan derden, voor doeleinden die nodig zijn om onze diensten te kunnen leveren en nakoming van de gemaakte overeenkomst. 
Met de “derden” waar wij gebruik van maken om haar diensten te kunnen leveren zijn de nodige (verwerkers)overeenkomsten tot grondslag.

Verstrekking aan derden

Uw persoonsgegevens worden niet zonder uw uitdrukkelijke toestemming verstrekt aan derden mits dit noodzakelijk is om een betreffende overeenkomst uit te voeren, een bepaalde dienst te verlenen of wanneer de wet dat vereist. Uw persoonsgegevens zullen nooit worden verstrekt aan derden buiten de EU.

Bewaren gegevens

Wij zullen uw gegevens bewaren zolang nodig is voor de verwerking van onze overeenkomst en daarna volgens wettelijke termijnen van bewaarplicht in onze archieven.
Nieuwsbriefgegevens worden bewaard zolang u daar toestemming voor heeft gegeven, zodra een uitschrijving voor een nieuwsbrief is ontvangen, zullen wij de gegevens verwijderen.
Wij zullen uw gegevens niet langer bewaren dan nodig is.

Bij een sollicitatie zullen wij uw persoonsgegevens bewaren zolang nodig voor de sollicitatieprocedure.
Indien er geen relatie tot stand komt, zullen wij uw gegevens verwijderen of toestemming vragen om uw gegevens langer te mogen bewaren.

Gegevensbeveiliging

Smits Zevenhuizen B.V. maakt gebruik van zorgvuldige veiligheidsprocedures voor de bescherming van de verwerkte gegevens, onder meer om te voorkomen dat onbevoegden zich onbedoeld toegang kunnen verschaffen tot deze gegevens. 

Wij maken met onze website gebruik van een internetbedrijf in Nederland, dit bedrijf heeft de servers goed beveiligd, uw gegevens worden beveiligd volgens de geldende veiligheidsnormen. Wij maken dan ook gebruik van een SSL-beveiligingscertificaat.

Social Media Buttons

Smits Zevenhuizen B.V. heeft een aantal Social Media Buttons op haar website staan. Dit om het zo gemakkelijk mogelijk te maken om berichten te delen. De social mediakanalen werken met cookies en houden zich aan de EU-US privacy Shield. Wij maken gebruik van:

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram
  • Whatsapp

Cookies

Voor meer informatie over cookies verwijzen wij u naar onze aparte cookieverklaring.

Links naar andere websites

Onze internetpagina's bevatten links naar andere websites. Smits Zevenhuizen B.V. is niet verantwoordelijk voor het privacy beleid van websites die niet onder ons beheer vallen. Wij verwijzen u in deze situatie door naar de privacyverklaring van de betreffende website.

Meldplicht datalekken

Smits Zevenhuizen B.V. zal in geval van een datalek, dit direct melden aan ons internetbureau, die haar gegevens verder volgens de AVG meldt aan de Autoriteit Persoonsgegevens. Een datalek is een inbreuk op de beveiliging van persoonsgegevens (hack). Alle betrokkenen zullen tevens geïnformeerd worden over het datalek en er zal met spoed in kaart worden gebracht welk risico er gelopen wordt met het ontstane datalek.

Recht Inzage, rectificatie, wissen en bezwaar

U mag Smits Zevenhuizen B.V. vragen om inzage in de gegevens die van u zijn opgeslagen. Ook kunt u ons verzoeken deze gegevens te wijzigen, aan te vullen of te verwijderen. 
Dit kunt u doen door contact met ons op te nemen via info@smitsinfo.nl.
Na ontvangst van uw verzoek wordt deze getoetst naar wettelijke standaarden voorgaande de gegevens te verwijderen.
U kunt bezwaar maken tegen de verwerking van uw gegevens of u kunt uw toestemming om gegevens te verwerken intrekken. Wij zullen uw bezwaar/intrekking toetsen, d.w.z. kijken of uw bezwaar de verwerking van de doeleinden niet in gevaar brengt.

Indien u klachten heeft over de verwerking van persoonsgegevens kunt u uw klacht richten aan: autoriteitpersoonsgegevens.nl 


Geautomatiseerde besluitvorming

Smits Zevenhuizen B.V. maakt gebruik van geautomatiseerde besluitvorming m.b.t. het toetsen van kredietwaardigheid van onze klanten. De mogelijkheid bestaat dat wij onderzoek doen naar de kredietwaardigheid voordat er werkzaamheden verricht worden. Indien er een negatief resultaat uit dit onderzoek komt, kunnen wij ervoor kiezen om de overeenkomst te ontbinden. Wij kunnen er ook voor kiezen, in geval van slechte kredietwaardigheid, stapsgewijs werkzaamheden te doen, waarbij betaling vooraf een voorwaarde kan zijn. 

Wijzigingen

Smits Zevenhuizen B.V. behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in deze privacyverklaring, bijvoorbeeld vanwege nieuwe wettelijke ontwikkelingen of onlinediensten. 
De meest recente privacyverklaring kunt u vinden in de footer van onze website: www.werkenbijsmits.nl.

Smits Zevenhuizen B.V. logo
Smits Zevenhuizen B.V.

Openstaande vacatures

DSC_042918

Bijbaan op zaterdag

  • sector
    Voedoedingsmiddelen
  • Uren
    Fexibel
  • opleiding
    -
  • functie
    Zaterdagweg/vakantiewerk

Zoek je een leuke bijbaan? Kom werken bij Smits in het zaterdagteam! Werk in een gezellig team van leeftijdsgenoten. Lekker actief aan de slag en werk mee aan een goed hergebruik van voedsel.

Bekijk vacature
_DSC2627 Skidder

Afstudeeropdracht - Validatie en optimalisatie kwaliteitssysteem

  • sector
    Food safaty
  • Uren
    Fulltime
  • opleiding
    HBO/WO
  • functie
    Afstudeeronderzoek

In dit onderzoek ontwikkel je een verbetering en onderbouwde validatie, van een specifiek verwerkingsproces op het gebeid van allergenen, pathogenen en toxines binnen het kwaliteitssysteem bij Smits Zevenhuizen

Bekijk vacature
Jordy Oosterlink 1v2

Eerste Monteur Mechatronica BBL-BOL - Crebo 25892

  • sector
    Werktuigbouw en Elektrotechniek
  • Uren
    Fulltime
  • opleiding
    MBO 3
  • functie
    BBL-BOL

Samen met onze technische collega's ontwikkel en onderhoud je (nieuwe) machines/installaties voor onze fabriek/machines/installaties. Kom een bakkie doen en laten we zien hoe innovatief we zijn!

Bekijk vacature
DSC_096541 - slider

Logistiek Teamleider - BBL - Crebo 25775

  • sector
    Transport en Logistiek
  • Uren
    Fulltime
  • opleiding
    MBO 3
  • functie
    BBL - BOL

Samen met onze logistieke collega's, chauffeurs en planner werk je op onze expeditie en buitenterrein. Werk samen met leuke collega's en leer de kneepjes van het vak! Kom een bakkie doen en dan zie je meer!

Bekijk vacature
Jordy Oosterlink 1v2

Technicus Enginering - BOL - Crebo 25919

  • sector
    Werktuigbouw en Elektrotechniek
  • Uren
    Fulltime
  • opleiding
    MBO 4
  • functie
    BOL

Samen met je collega's op de technische afdeling ontwikkel en onderhoud je (nieuwe) machines/installaties ten behoeve van de diervoerproductie en kaasverwerking. Daarbij doe je onderhoud aan bestaande machines.

Bekijk vacature
Logistiek Slider - Vrachtwagens (1)

Chauffeur Wegvervoer - BBL - Crebo 25671

  • sector
    Transport en Logistiek
  • Uren
    Fulltime
  • opleiding
    MBO 2
  • functie
    BBL

Samen met onze collega chauffeurs en planner werk je mee op onze expeditie en het buitenterrein. Ven hen leer je uit de eerste hand de kneepjes van het vak! Kom een bakkie doen om de werkplek zelf te bekijken!

Bekijk vacature

1978

Pa en Gebroeders Smits
1978

Leon Smits stapt in 1978 in het bedrijf van zijn ouders en vijf jaar later( 1983) volgt Jan Smits....

1983

spekjes Smits_1
1983

Vanwege hoge voerprijzen zijn de Gebr. Smits op zoek gegaan naar alternatieven. Er werd contact...

1984

kaas
1984

Omdat via zuivelbedrijven er ook goede stukken kaas binnen kwamen werd in 1984 een proces opgestart...

1989

Vrachtwagens dok nieuwe schuur
1989

In 1989 verlaten de Gebr. Smits Hazerswoude-Rijndijk, voor de aanleg van de N11. Op een nieuw stuk...

1989

Ontwikkeling eigen machines
1989

Smits stopt veel energie in de ontwikkeling van een nieuwe machines. Dit jaar bouwde Smits de 1ste...

1996

bouw warkensstallen
1996

Omdat de vergunning voor varkensstallen in Zevenhuizen niet gelijk lukt start Smits een...

2008

Afbeelding26
2008

Brand in de productie hallen heeft in 2008 de productie stil gelegd. Na hardwerken van het hele...

2014

gebouw de boog
2014

Er wordt gestart met de bouw van het gebouw 'De Boog', vernoemd naar de dakvorm. Het gebouw...

2021

IMG_20220408_150349404
2021

Start nieuwbouw voor betere automatisering en voorraadbeheer

2022

2022-06-10 Staalbouw vanaf Silo's-2
2022

Nieuwbouw in volle gang!

2023

Afbeelding59
2023

Nieuwbouw gerealiseerd

2023

GEBR_SMITS_068
2023

40-jarig jubileum en opening nieuwbouw

Onze geschiedenis

127b
Onze geschiedenis

De geschiedenis van Smits Zevenhuizen.

© Smits Zevenhuizen B.V. | Cookies | Privacy | Site-Index | Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl | Z-IM